вівторок, 18 серпня 2009 11:34

Брюс Уілліс боротиметься з диктатурою разом з Шварцнеггером і Сталлоне

Брюс Уілліс боротиметься з диктатурою разом з Шварцнеггером і  Сталлоне

Брюс Уїлліс підтвердив в інтерв"ю MTV News свій намір приєднатися до акторського складу фільму "The Expendables", який знімає Сильвестр Сталлоне.

"Я поки нічого не знаю про мого персонажа, оскільки не бачив жодної сторінки сценарію. Але я нетерпляче чекаю можливості опинитися на знімальному майданчику", - прокоментував Уїлліс. Він уточнив, що його герой повинен з"явитися в одному епізоді з губернатором Каліфорнії Арнольдом Шварценеггером і самим Сталлоне.

"Я чекаю дзвінка від Слая, який повідомить мене, коли ми почнемо", - сказав актор.

Нагадаємо, що в картині задіяні Дольф Лундгрен, Ерік Робертс, Мікки Рурк, Джет Лі, Джейсон Стетхем та інші зірки.

Сюжет будується навколо групи найманців, яка повинна повалити диктатора в одній з латиноамериканських країн. Зйомки вже стартували і пройдуть в Бразилії і Луїзіані.

Раніше повідомлялося, що Сильвестр Сталлоне має намір зняти трилогію про пригоди найманців. Назва картини ("The Expendables"можна перекласти як "Витратні матеріали") дає підстави казати, що далеко не всі її герої доживуть до сіквелу, але це, ймовірно, дозволить Сталлоне пізніще запросити акторів, яким не знайшлося місця в першій частині. Мова йде про Джекі Чана, Курта Рассела і Жан-Клод Ван Дамма.

У прокат фільм вийде 23 квітня 2010 року.

Зараз ви читаєте новину «Брюс Уілліс боротиметься з диктатурою разом з Шварцнеггером і Сталлоне». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі