пʼятниця, 04 травня 2007 16:28

Брітні Спірс вперше знялася топлес (ФОТО)

Співачка Брітні Спірс не втомлюється всім демонструвати, як вона змінилася, почавши вести здоровий спосіб життя. Цього разу Спірс позувала топлес в саду у свого приятеля, прикривши груди лише бутонами квітів.

Співачка наділа капелюх, величезні сонячні окуляри, короткі шортики і ковбойські чоботи. Для фото вона приспустила свою льняну блузу і швидко зірвала два квіткові бутони, пише The Sun.

Більшість видань відзначили, що після виписки з наркологічної клініки в Малібу Брітні просто пашить здоров"ям. Після розлучення з чоловіком Кевіном Федерлайном 25-річна мати двох дітей потребувала утіхи, яку знайшла в алкоголі і постійних вечірках. Подруга поп-прінцесси заявила: "У Брітні був дуже гарний настрій, коли я прийшла до неї в її будинок в Малібу. Схоже, вона нарешті опам"яталася".

Нагадаємо, що у вівторок увечері Брітні Спірс провела свій перший за останні три роки концерт. У клубі мережі House of Blues в місті Сан-Дієго поп-діва виконала в цілому п"ять пісень, почавши програму зі свого дебютного синглу Baby One More Time. На сцену зірка вийшла в блискучому рожевому топі, що не приховує від поглядів її пірсинг на животі, а також білій міні-спідниці і чоботях.

Багато хто говорить, що Брітні виступила дуже непогано, але були і незадоволені. Так, деякі з тих, хто віддав по 125 доларів за квиток, зажадали гроші назад. Серед них 24-річна Елісон Раймонд з Лос-Анджелеса. Дівчина заявила: "Це повне обдурювання. Вона могла б виглядати і трохи краще. Крім того, їй належить багато працювати над своїм шоу", повідомляє Factnews.ru.
Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс вперше знялася топлес (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі