Ексклюзиви
четвер, 20 серпня 2015 15:13

Британський професор вирішив на рік перевтілитися у Девіда Боуї

Британський професор вирішив на рік перевтілитися у Девіда Боуї
Фото: twitter.com/DoubleJRadio

Професор Кінгстонського університету Уїлл Брукер збирається витратити рік власного життя, один за іншим змінюючи образи культового британського співака Девіда Боуї, пише Huffington Post.

За свою тривалу кар'єру Боуї багаторазово змінював напрямок своєї музики, зовнішність і манеру одягатися, у пресі його називають "хамелеоном рок-музики".

Брукер збирається повністю вживатися в кожен з образів артиста, читати і дивитися ті ж книги і фільми, їсти ту саму їжу.

За його словами, експеримент дозволить йому краще зрозуміти свого героя.

Девід Боуї - британський рок-співак і автор пісень, а також продюсер, звукорежисер, художник і актор. Протягом п'ятдесяти років займається музичною творчістю. Боуї вдається зберігати власний впізнаваний стиль, успішно поєднуючи його з актуальними музичними напрямками. Боуї вважається новатором, зокрема, завдяки своїм роботам 1970-х. Він мав вплив на багатьох музикантів, відомий своїм характерним голосом та інтелектуальною глибиною створених ним робіт.

Зараз ви читаєте новину «Британський професор вирішив на рік перевтілитися у Девіда Боуї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі