Ексклюзиви
пʼятниця, 23 червня 2017 14:05

Британський гурт Radiohead випустив відео пісні, якої не мало бути

Британський гурт Radiohead випустив відео пісні, якої не мало бути

Кліп на пісню Man Of War опублікували на офіційному каналі Radiohead. Пісня також відома під назвою Big Boots. Вона написана 1996 року для фільму про Джеймса Бонда, але не потрапила в кінокартину. Також не увійшла до альбому групи OK Computer (1997). Музиканти кілька разів намагались зробити студійний запис треку, зокрема 1998 року для американського фільму "Месники".

"Дивно: ми увійшли в роботу і пробували записати старий трек, який вже був, але це не вдавалось, - розповів у інтерв'ю MTV лідер групи Томас Едвард Йорк. - Він тримався на нижній відмітці. Це була наша рання пісня, але ми не змогли знайти правильний шлях до неї".
На сайті фанів гурту greenplastic зазначено: "Після кількох невдалих спроб записати пісню, на жаль, гурт вирішив її "злити". Очевидно, її ніколи не запишуть".
З кінця 1990-х Radiohead кілька разів виконував пісню Big Boots на концертах, збереглось кілька записів. Студійна версія вийде в перевиданні альбому OKNOTOK Computer, який виходить 23 червня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Троєщина стала декорацією для кліпів іноземних виконавців

Radiohead – британський рок-гурт, заснований 1993 року. Соліст гурту - Том Йорк. Всі альбоми музикантів номіновані на премію Ґреммі як "Найкращий альтернативний альбом".

Зараз ви читаєте новину «Британський гурт Radiohead випустив відео пісні, якої не мало бути». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі