вівторок, 06 лютого 2018 21:45

Британець зняв на камеру вуличного художника Бенксі

Житель британського міста Кінгстон-апон-Халл Річард Тільсон випадково зняв на відео чоловіка, який міг виявитися вуличним художником Бенксі.

Річард Тільсон спочатку знімав фургон машини, тому що йому здалося, що в ньому сидять грабіжники. Однак водій вийшов з фургона і попрямував до мосту, щоб сфотографувати одне з нещодавно створених графіті. Чоловік все зафіксував на камеру і, як виявилось, на наступний день знімок з цим графіті з'явився на офіційному Instagram-акаунті Бенксі. Отже, це була його робота. Про це повідомляють на The Independent.

Публикация от Banksy (@banksy)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Художник Бенксі показав роботи, присвячені Жану-Мішелю Баскія

У 2016 році британський діджей Goldie висловив теорію, що таємничий художник Бенксі насправді є учасником групи Massive Attack – Роберт Дель Ная. Якщо це й так, то обличчя чоловіка з фургона і обличчя музиканта Роберта справді схожі.

Автор: indiespace.com.mx
  Таємничий художник Бенксі  та  Роберт Дель Ная
Таємничий художник Бенксі та Роберт Дель Ная

Особа Бенксі досі не встановлена. Наприкінці 1990-х чоловік діяв як звичайний графіті-художник, але згодом аби мати змогу втікати від поліції Бенксі почав використовувати трафарети. Завдяки таланту і гостро-соціальній тематиці художник швидко здобув популярність як в Англії так і у всьому світі.

У Лондоні знайшли роботу графіті-художника Бенксі, яку зафарбували і забили дошками 10 років тому.

Зараз ви читаєте новину «Британець зняв на камеру вуличного художника Бенксі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі