вівторок, 09 лютого 2021 15:26

Британці придумали спосіб здаватися розумнішим

Британці придумали спосіб здаватися розумнішим
У компанії Bookbarn International, що спеціалізується на продажі та здачі в оренду книг та бібліотек для фонів при зйомках фільмів, зросли продажі. Отримали нову авдиторію завдяки британцям, які вимушені працювати з дому через пандемію. Фото: Unsplash

Британці почали масово скуповувати книжки задля кращого тла на відеонарадах в Zoom, щоб здаватися розумнішими.

Про це розповіли в компанії Bookbarn International, де здають в оренду книги на зйомки фільмів та телепрограм. Під час пандемії продажі зросли в 10 разів.

"Люди, які працюють з дому, трохи втомилися від автоматизованого тла, - каже гендиректор компанії Нік Бейтс. - Іноді замовляють полицю з книгами. Іншим разом цілу домашню бібліотеку. Хочуть, щоб тло відображало їх особистість, тому маємо набори за коміксами Marvel та серіалами Netflix".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Автор "Коду да Вінчі" написав книжку для дітей

Опублікували список книг, про які британці найчастіше брешуть, що читали. Серед них "Аліса в Країні Див" Льюїса Керролла, "1984" Джорджа Оруелла, "Володар перснів" Джона Рональда Руела Толкіна, "Війна і мир" та "Анна Кареніна" Льва Толстого.

Зараз ви читаєте новину «Британці придумали спосіб здаватися розумнішим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі