вівторок, 18 грудня 2012 12:26

Брати Клички продають книгу в кам'яній обкладинці за 3200 євро

Автор: Фото: http://twitter.com/Klitschko
 

Боксер Володимир Кличко продовжує роботу над черговим проектом. На офіційному твіттері Кличків він опублікував фото, де перебирає постери, що увійдуть до книги.

Брати Клички планують видати найбільшу книжку в світі, яка продаватиметься зі спеціальним тримачем для установки на підлозі.

Її розміри: 42 см на 136 см. Оскільки книга матиме тверду обкладинку з кам'яної плити та 228 сторінок, то її вага буде 54 кілограми. Мова - німецька та англійська. Кожен примірник буде з особистими автографами Віталія і Володимира Кличків. Усього зроблять 3000 таких екземплярів.

У книзі буде багато приватних ексклюзивних фотографій боксерів та їхні дуже особисті тексти. Із передмовами від Франца Бекенбауера і Сільвестра Сталлоне. Зокрема Сталлоне пише: "Я ніколи не прикидався боксером. На це в мене немає здібностей. Але я знаю, що відбувається поза рингом. А це іноді може бути більш жорсткою боротьбою, ніж на ринзі".

Коштуватиме книга 3 200 євро у попередньому замовленні, потім - 3 500 євро.

Зараз ви читаєте новину «Брати Клички продають книгу в кам'яній обкладинці за 3200 євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі