пʼятниця, 25 березня 2011 15:45

Бон Джові звинуватив Стіва Джобса у вбивстві музичної індустрії

Бон Джові звинуватив Стіва Джобса у вбивстві музичної індустрії

Лідер і вокаліст групи Bon Jovi Джон Бон Джові звинуватив засновника компанії Apple у "вбивстві музичного бізнесу"

В одному з нещодавніх інтерв'ю виконавець сказав, що сучасна молодь позбавлена ??відчуттів справжньої музики: "Раніше підлітки надягали навушники, викручували гучність на максимум, брали в руки конверт від платівки, закривали очі і буквально занурювалися в альбом".

Часто також платівки, за словами музиканта, обиралися на основі обкладинки - люди бачили кілька картинок і намагалися уявити, що за ними ховається. Про записану на диску музику вони при цьому поняття не мали. "Це були магічні часи", - сказав Джон Бон Джові.

Як стверджує співак, в події особисто винен Стів Джобс, а саме, онлайн-магазин iTunes, де музика продається в цифровому форматі. Таким чином, слухачі не мають необхідності купувати альбоми на фізичних носіях і починають інакше сприймати музику і ставитися до неї. Варто зазначити, що записи Bon Jovi і сольні роботи Джона Бон Джові доступні в iTunes.

Нагадаємо, що Bon Jovi американська рок-група з Нью Джерсі, яка була створена в 1983 році. До складу колективу входять вокаліст Джон Бон Джові, гітарист Річі Самбора, клавішник Девід Брайан, барабанщик Тіко Торрес і басист Х'ю Макдональд. У 2004 році група отримала нагороду за музичні досягнення на American Music Awards, а в 2009 році Джон Бон Джові і Річі Самбора потрапили до Зали слави композиторів.

Зараз ви читаєте новину «Бон Джові звинуватив Стіва Джобса у вбивстві музичної індустрії ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі