середа, 14 січня 2015 00:25

Бойовики припинили обстріл нового терміналу Донецького аеропорту після 16 години

Бойовики припинили обстріл нового терміналу Донецького аеропорту після 16 години
kp.ua

Після 16-ої години в четвер бойовики припинили обстріл нового терміналу Донецького аеропорту. Про це о 21 годині повідомив прес-центр АТО.

"Після загострення обстановки у першій половині дня, новий термінал летовища, який захищають наші військовослужбовці, о 16:00 ще раз був підданий обстрілу з стрілецької зброї та озброєння танку. Після нанесення удару у відповідь, обстріл припинився", - йдеться у повідомленні.

"З того часу, станом на 21:00, бойовики вогонь не відкривали. Новий термінал перебуває під контролем українських військових", - зазначають в прес-центрі АТО.

При цьому, о 19 годині терористи обстріляли з "Градів" населений пункт Піски поблизу аеропорту. Загалом, за даними медіацентру, ситуація в зоні проведення антитерористичної операції залишається складною.

"За період з 6 до 18 години сьогоднішнього дня незаконні збройні формування 57 разів обстріляли позиції наших військових. Бойовики, як і раніше, відкривають вогонь з важкого озброєння - танків, самохідної артилерії, реактивних систем залпового вогню. Впродовж дня під вогонь терористів потрапили 25 населених пунктів та позицій наших військових поблизу них. Уже другий день поспіль найскладніша ситуація в районі донецького аеропорту та найближчих до нього населених пунктів, а також на Дебальцівському напрямку", - зазначено в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що упродовж доби в аеропорту Донецька поранено шість українських військових.

Нагадаємо також, 13 січня проросійські бойовики завдали артилерійського удару по блокпосту сил АТО під Волновахою, потрапивши в автобус із мирними жителями, внаслідок цього 12 людей загинуло, а 16 отримали поранення. Також є інформація, що за період "тиші" бойовики 877 разів обстріляли сили АТО.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики припинили обстріл нового терміналу Донецького аеропорту після 16 години». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути