понеділок, 23 липня 2012 15:58

Богдан Ступка перед смертю готувався до нової ролі

Богдан Ступка перед смертю готувався до нової ролі
Останнім фільмом Ступки став російський детективний серіал "Безодня". Фото: masham1993.blogspot.com

За тиждень до смерті Богдан Ступка погодився на роль в новому фільмі. Про це газеті "Сегодня" повідомив продюсер і актор Сергій Жигунов. Видання повідомляє, що Жигунов розплакався, дізнавшись про смерть Ступки.

"Я тиждень тому запрошував його зіграти в своїй наступній картині, і він дав свою згоду, сказав, що зараз лежить у лікарні, але скоро все буде добре. Я пропонував йому зіграти у фільмі "Біла голубка" Артура Криштофовича. Господи, яка втрата... ", - сказав Жигунов.

Також Жигунов згадав досвід співпраці з Богданом Ступкою.

"Він був найбільшим артистом на території об'єднаних держав, - додав продюсер. - Такий веселий, добрий, життєрадісний, на диво талановитий. На майданчику працювати з ним було чудово. Він любив в перервах посидіти в ресторані. А ще пам'ятаю, як у нас на зйомці в "Одного разу в Ростові" йому стало погано, викликали реанімацію, його оперували, і дознімався, коли вже було зрозуміло, що все не дуже добре. І коли після операції, він приїхав на майданчик, то вже не міг стояти на ногах. Але зіграв блискуче... ".

Останнім фільмом Ступки став російський детективний серіал "Безодня". За словами актора Артема Семакіна, Богдан Сильвестрович зіграв досвідченого слідчого Леоніда Королева і в нього було всього два знімальних дні. Що цікаво, в інтернеті зараз багато пишуть: "Були на зйомках. Ступка й виду не подавав, що хворий. Сміявся, жартував. Нікому не відмовляв в автографах і проханнях сфоткатися на пам'ять". На екрани серіал вийде восени.

Нагадаємо, Богдан Ступка помер в неділю 22 липня. Церемонія прощання з ним відбудеться завтра в театрі ім. І. Франка в Києві.

Зараз ви читаєте новину «Богдан Ступка перед смертю готувався до нової ролі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі