вівторок, 24 січня 2017 18:17

"Бісить, що зі мною говорять так, ніби я здох" - вийде в прокат спортивна драма

"Бісить, що зі мною говорять так, ніби я здох" - вийде в прокат спортивна драма

2 лютого в український прокат виходить стрічка американського режисера Бена Янгера "За кров до перемоги". Продюсером фільму виступив Мартін Скорсезе.

Спортивна драма розповідає про екс-чемпіона світу з боксу Вінні Пацієнца. У 1991 році він потрапив в серйозну автокатастрофу. Отримав травму хребта. Лікарі радили боксеру забути про спортивну кар'єру назавжди. "Мене бісить, що зі мною говорять так, ніби я здох", - каже герой у фільмі. Вінні почав в таємниці відвідувати спортивний зал і вже через три місяці вийшов на ринг. Зараз йому 54 роки. Останній його поєдинок відбувся в 2004-му.

"Герой стрічки доводить, що будь-яка проблема і навіть крах може стати новою точкою відліку. Випробування, які припали на долю Вінні, врешті зробили з нього чемпіона світу у двох вагових категоріях", - каже прес-аташе компанії "Артхаус трафік" Анастасія Сідельник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джулію Робертс та Джонні Деппа номінували на антипремію "Золота малина"

Головну роль виконав америкаський актор Майлз Теллер - зірка оскароносної картини франко-американського режисера Дамьена Шазель "Одержимість". Готувався до зйомок протягом восьми місяців. Майлз Теллер, як його герой у фільмі, аналогічно потрапляв у важку аварію, в якій загинув його друг. Тепер в честь друга він носить зелений браслет з текстом "Buckle up for Bo", який можна перекласти, як "Пристегни ремінь безпеки для Бо". Напис можна побачити у всіх фільмах, в яких він грав.

20 фільмів виходить в січні в український прокат. Про кращі з новинок розповів кінознавець Антон Філатов.

Зараз ви читаєте новину «"Бісить, що зі мною говорять так, ніби я здох" - вийде в прокат спортивна драма». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі