пʼятниця, 12 липня 2019 21:45

Біллі Айліш заспівала з Джастіном Бібером

Біллі Айліш заспівала з Джастіном Бібером
Біллі Айліш носить широкі балахони, приховує фігуру. Washington Examiner

Американська співачка Біллі Айліш представила ремікс на свій головний хіт bad guy - "Поганий хлопець". Нову версію дівчина записала із Джастіном Бібером. Айліш — давня прихильниця творчості музиканта. На честь виходу синглу вона поділилася архівним фото. На ньому співачка позує на фоні 5 постерів Бібера. Фотографію зробили у спальні Біллі Айліш декілька років тому.

Сингл bad guy вийшов 29 березня 2019-го. Він входить до дебютного альбому Біллі Айліш - When We All Fall Asleep, Where Do We Go?. Пісня посіла першу сходинку в чартах Австралії, Мексики, Канади, Чехії, Фінляндії, Греції, Угорщини, Нової Зеландії, Норвегії та Словаччини, а другу — в Данії, Великобританії, Ірландії, Швеції, Малайзії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: A$AP Rocky скасував виступ в Україні

Біллі Айліш єдиний артист, що займав більше одного місця в топ-10 світового альбомного чарту Apple Music. Її дебютний альбом When We All Fall Asleep, Where Do We Go? побив рекорд за попереднім замовленням на музичній платформі Apple Music. Прем'єра відбулася 29 березня.

Зараз ви читаєте новину «Біллі Айліш заспівала з Джастіном Бібером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі