вівторок, 08 серпня 2017 13:26

Бабуся-артистка носить у торбі біометричний паспорт: ансамбль "Берегиня" повернувся з Угорщини і готує новий проект

Бабуся-артистка носить у торбі біометричний паспорт: ансамбль "Берегиня" повернувся з Угорщини і готує новий проект

Бабусі з ансамблю "Берегиня" із Чернігівщини повернулися із угорського фестивалю Ördögkatlan, який проходив у Будапешті. Готують новий проект. "Берегиню" запросили взяти участь у концерті до Дня Незалежності України в Києві. Наступного року планують знову відвідати європейські фестивалі. "Паспорти діють до 2027 року", - кажуть артистки.

Учасниці ансамблю "Берегиня" з трьох сіл на Чернігівщині: Козацьке, Золотинка та Дніпровське. На фестивалі у Будапешті виконували народні пісні.
Запросив їх угорський музикант Бот Міклош - поціновувач українського фольклору. В рамках фестивалю організували "Український двір". Там були ремісничі майстерні, музичні воркшопи й українська вечеря. Під час виконання пісень показували субтитри угорською. У п'ятницю, 4 серпня, жінки з України виступали на головній сцені разом з групою Бота Міклоша.
Фото учасниць ансамблю "Берегиня" в аеропорту Будапешта поширюють в інтернеті.

Зараз ви читаєте новину «Бабуся-артистка носить у торбі біометричний паспорт: ансамбль "Берегиня" повернувся з Угорщини і готує новий проект». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі