Ексклюзиви
понеділок, 15 серпня 2016 14:10

Азарову сподобався новий український фільм

Азарову сподобався новий український фільм

Колишній прем'єр-міністр України Микола Азаров опублікував на своїй сторінці у соцмережі українську короткометражну стрічку "Таблички". До відео зробив допис: "Рекомендую подивитися маленький відеосюжет: в ньому суть того, чим зараз на Україні займається київський режим"/

На публікацію відреагувала режисерка стрічки Жанна Жукова на сторінці в Facebook:

"Автори ролика повинні засмутити Миколу Яновича: вони абсолютно не є прихильниками вашого "успішного" режиму, а швидше навпаки. Нинішній режим зовсім і далеко не ідеальний, але його заслуга хоча б у тому, що дає можливість вільно обговорювати його недоліки, знімати про нього сатиричні фільми, а ЗМІ вільно показувати їх".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна повернулась у боротьбу за "Оскар"

Микола Азаров став одним із найбільших ворогів української преси 2012-2013-го, за результатами щорічного дослідження Інституту масової інформації та Незалежної медіа-профспілки.

Нагадаємо, короткометражну стрічку "Таблички" про те, як змінюють таблички на будинках, презентували в Одесі. У фільмі йдеться, що зміна назв у рамках декомунізації ніяк не вирішує міські проблеми - будинки руйнуються через байдужість влади і корупції.

Зараз ви читаєте новину «Азарову сподобався новий український фільм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі