Ексклюзиви
четвер, 08 жовтня 2020 13:25

Асія Ахат виконала пісні з Бетмена та Шрека

Асія Ахат виконала пісні з Бетмена та Шрека
У новому альбомі Асія Ахат хоче оживити емоції, які відчувала на перших побаченнях. Коли з хлопцем йшли в кінотеатр, сідали в задньому ряду і відчували той самий підлітковий трепет, якщо він випадково торкався руки. Фото: пресслужба

55-річна скрипалька Асія Ахат випустила новий альбом A Date At The Movies. Дослівний переклад: "Побачення в кінотеатрі".

"Мені хотілося оживити емоції, які я відчувала на перших побаченнях. Коли ми з хлопцем йшли в кінотеатр, сідали на задньому ряду і відчували той самий підлітковий трепет, якщо він випадково торкався моєї руки. Я сподіваюся, що альбом гідно оцінять і номінують на "Греммі", - каже співачка.

Під час карантину Асія переглядала класичні фільми 1950-1960 років. Вирішила виконати їхні саундтреки на скрипці. З оркестром записала альбом. Хоча в нього увійшли переважно пісні 2000-х. Це My Heart Will Go On з "Титаніка", Hallelujah зі "Шрека" та Shallow із "Зірка народилася". У фільмі композицію виконують Леді Гага та Бредлі Купер. Також Ахат запозичила пісню Kiss From A Rose з "Бетмена назавжди".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Асіях Ахат та Даша Малахова показали свої городи в центрі Києва

В реліз входять і саундтреки романтичних комедій з Джоном Траволтою, Елвісом Преслі та Барбарою Стрейзенд.

Саундпродюсером альбому став американець Умберто Гатіка. На його рахунку 17 "Греммі". Працював із Майклом Джексоном, Селін Діон, Мадонною, Тіною Тернер, Мераєю Кері. 2017-го уже продюсував альбом Ахат All In.

Киянка Асія Ахат грає на скрипці з п`яти років. Була однією з наймолодших солісток Національної філармонії України. Випустила 16 музичних альбомів. Два з них спільно з гуртом "69". Це платівки "Ангели не курять" та "Гарячий поцілунок".

Приблизно 20 років у шлюбі з Ігорем Баленко - власником мережі супермаркетів "Фуршет" та колишнім депутатом Київської міської ради від партії "Солідарність".

Зараз ви читаєте новину «Асія Ахат виконала пісні з Бетмена та Шрека». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі