пʼятниця, 20 вересня 2019 15:25

Артистка, яка пройшла війну, заспівала "Колискову для ворога"

Артистка, яка пройшла війну, заспівала "Колискову для ворога"
Ветеранка війни на Донбасі виступає під псевдонімом СТАСІК.

Учора, 19 вересня, Анастасія Шевченко опублікувала кліп на пісню "Колискова для ворога". Співачка — ветеранка війни на Донбасі. Зараз виступає під псевдонімом Стасік.

"Десь у глибині душі я відчуваю жалість до ворогів. Коли бачиш, як люди приходять помирати у чужу країну, розумієш, як погано їм жити у своїй. Їм легше вічно спати у чужій землі, ніж виживати на своїй землі. Тому сьогодні я співаю колискову для ворога", – пише Анастасія у Facebook.

"Ти ж хотів землі цієї, тож тепер змішайся з нею" – звертається до росіян у своїй пісні Стасік.

На підтримку виходу кліпу українські волонтери, блогери та активісти виклали в соцмережі фото зі словом "Спи". Напис накреслений червоним кольором на фоні чорного вугілля. Пісня-замовляння звучить українською, відео має російськомовні субтитри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Піаніст із Нью-Йорку написав музику до українського фільму

Стасік — сценічне ім'я Анастасія Шевченко, 26 років. До того, як стати співачкою, дівчина грала в театрі "Дах". Далі пішла до АТО. 2 роки служила стрілком-санітаром у 1-му батальйоні Національної гвардії імені генерала Сергія Кульчицького.

Зараз ви читаєте новину «Артистка, яка пройшла війну, заспівала "Колискову для ворога"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі