четвер, 16 березня 2017 14:40

Ані Лорак розповіла, за кого вболівала на нацвідборі Євробачення

Ані Лорак розповіла, за кого вболівала на нацвідборі Євробачення
Ані Лорак розповіла, за кого вболівала на нацвідборі Євробачення. Фото: galpravda.info

Співачка Ані Лорак зізналась, за кого вболівала на українському національному відборі Євробачення-2017.

Про це повідомляє kp.ua.

"На відборі підтримувала співачку, яку продюсує Алан Бадоев — Тетяну Решетняк. Перед початком конкурсу взяла сценічне ім'я TAYANNA. Брала участь у "Голосі", коли я була в журі. На прослуховуванні наосліп не повернулася до неї. Потім пожалкувала. Таня дуже талановита. Змогла б гідно представити Україну на Євробаченні", - сказала Ані Лорак.

Також прокоментувала впровадження мовних квот в українському радіоефірі. Та розповіла про майбутні концерти у Києві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця Євробачення від Росії розповіла, як її перевіряла СБУ

"Квоти на радіо не вплинули на якість україномовної музики. На жаль, багато співаків "розслабили булки". Існує мало артистів, які роблять музику українською мовою, що не соромно було б слухати. На сцені з'явилося багато профнепридатних виконавців. Публіка приходить на них через те, що інших немає", - продовжує Лорак.

"З великим задоволенням повертаюся до Києва. Не вистачає виступів на українській сцені. Хочу, щоб фінальні концерти шоу "Кароліна" відбулися на моїй батьківщині, у столиці. Зараз працюємо над цим", - додала артистка.

Ані Лорак — псевдонім української співачки з Буковини Кароліни Куєк. Представляла Україну на конкурсі Євробачення-2008 у Белграді. Посіла 2-е місце. Після початку війни на Донбасі та анексії Криму продовжувала гастролювати в Росії. У листопаді 2014 року концерт співачки у палаці "Україна" пікетували громадські активісти. В грудні 2015-го в інтерв'ю виданню Hello вона назвала Україну "больной матерью", а росіян "братским народом". Зараз живе в Москві. У липні 2016-го співала на концерті, присвяченому 320-річчю російського військово-морського флоту.

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак розповіла, за кого вболівала на нацвідборі Євробачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі