Ексклюзиви
середа, 07 квітня 2021 18:57

Анджеліна Джолі зіграла пожежницю

Анджеліна Джолі зіграла пожежницю
У стрічці "Ті, хто бажають мені смерті" Анджеліна Джолі зіграла пожежницю, яка рятує підлітка від вбивць, що переслідують його. Дія відбувається в штаті Монтана, хоч знімали в Нью-Мексико. Фото: Pinterest

Вийшов дубльований українською трейлер трилеру "Ті, хто бажають мені смерті". Головну роль виконала Анджеліна Джолі.

14-літній підліток стала єдиним свідком вбивства. Ховається в диких лісах штату Монтана. Їй допомагає пожежниця. Героям належить ховатися не тільки від найманців, але й від вогню, за сюжетом.

Анджеліна Джолі грає роль пожежниці Ханни. Жінка не може отямитись після загибелі трьох підлітків, яких не змогла врятувати під час лісового вогню. Хлопчик стає для неї єдиним порятунком.

Позиціонують як гостросюжетний неовестерн. Зняли за романом Майкла Корити 2014-го.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Драма про помсту ґвалтівнику здобула основні номінації "Оскару"

У фільмі також знімалися Ніколас Голт, Джон Бернтал, Ейдан Ґіллен, Торі Кіттлз, відомий завдяки серіалу "Доктор Хаус". Режисером виступив Тейлор Шерідан.

В український прокат вийде 6 травня 2021 року.

Акторка Анджеліна Джолі заявила, що готова надати докази домашнього насильства з боку колишнього чоловіка Бреда Пітта у судовому процесі про розлучення з ним.

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі зіграла пожежницю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі