пʼятниця, 25 лютого 2022 12:26

Анджеліна Джолі підтримала Україну
7

Американська оскароносна акторка, сценаристка Анджеліна Джолі, яка є спеціальним посланником Агентства у справах біженців міжнародної організації ООН, публічно підтримала Україну, яка потерпає від нападу країни-агресора РФ. Про це Джолі написала в Instagram.

Зірка розмістила пост, де на чорному тлі написала, що вона знає про ситуацію в Україні, молиться за людей та обговорює питання щодо біженців. Той самий пост Анджеліна Джолі продублювала у сторі.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Angelina Jolie (@angelinajolie)

"Як і багато хто з вас, я молюся за людей в Україні. Я зосереджуюсь разом із моїми колегами з @refugees, щоб зробити все можливе для забезпечення захисту та основних прав людини переміщених осіб та біженців у регіоні. Ми вже бачили повідомлення про постраждалих і людей, які почали тікати з дому в пошуках безпеки. Поки що рано знати, що станеться, але значення цього моменту – для народу України та для міжнародного верховенства права – неможливо переоцінити", - написала Джолі.

Анджеліна Джолі виставила статус на підтримку України
Фото: Скріншот
Анджеліна Джолі в Сьєрра-Леоні
Анджеліна Джолі в Сирії
Анджеліна Джолі в Сирії
Анджеліна Джолі зі своїми дітьми: Ноксом, Вів'єн, Паксом, Шайло, Захарою та Меддоксом

Анджеліна Джолі є послом доброї волі ООН більше 20 років. Вона займається справами біженців. Зацікавилась проблемами країн так званого "третього світу", у 2001, перебуваючи на зйомках картини "Лара Крофт - розорювачка гробниць" у Камбоджі. У справах місії їздила до країн, де точиться війна та держав, люди яких живуть за межею бідності. Після поїздок - усиновила дітей із цих країн. Зокрема, у Камбоджі, - Меддоксаа, а Пакса – у В'єтнамі.

У всьому світі влаштовують акції на підтримку України. Громадяни Польщі, Великої Британії, США, Ірландії, Сакартвело влаштовують мітинги біля посольства РФ або на центральних вулицях міст. Люди приходять із українською символікою й плакатами, на яких пишуть, щоби президент РФ Володимир Путін негайно припинив агресію проти мирної України.

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі підтримала Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути