Ексклюзиви
вівторок, 23 травня 2017 21:45

Андрій Хливнюк прокоментував виступ О.Torvald на Євробаченні

Андрій Хливнюк прокоментував виступ О.Torvald на Євробаченні
Вокаліст гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк вважає, що новий щабель відомості О.Torvald - його заслуга Фото: in.ck.ua

Вокаліст гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк прокоментував виступ О.Torvald на Євробаченні.

На прес-конференції щодо виходу міні-альбому "Голий король" у Андрія Хливнюка запитали про те, чому виступ О.Torvald не оцінили глядачі й журі.

"Зрозумійте одну просту річ. Люди роблять якусь одну продукцію. Хочуть її рекламувати. Туди вкладаються великі кошти. Так на телебаченні з'являються рейтингові програми, щоб в праймтаймі крутити рекламу. Якщо глядачі готові їсти лише те, що дають в прамтайм, мені їх шкода. А то нам дають Євробачення й ми говоримо тільки про нього. Шукайте собі більш глибоких годин відпочинку, ніж перегляд телебачення.", - сказав Хливнюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лідер "Оторвальда" їздить на 38-річному автомобілі

Андрій Хливнюк був саундпродюсером альбому "Ти є" гурту О.Torvald. У новому міні-альбомі "Бумбокса" "Голий король" композиція "Вечір в Ріо" записана разом з О.Torvald.

"У нас дуже цікава історія вже багаторічної дружби й мого вболівання за них. Пишаюсь, що мені й моїй команді вдалося вивести цю групу на новий щабель відомості і якості. Великий відсоток цього моя заслуга як співавтора й продюсера попередньої платівки. Спільна пісня залишилася з попереднього релізу. Її шкода було не видати. Можливо завтра вони почнуть писати такі пісні, що я поїду виступати в них на розігріві", - каже співак.

Рок-гурт "Оторвальд" на Євробаченні-2017 посів 24-те місце серед 26 виконавців фіналу. Це — найнижчий результат в історії участі України в пісенному конкурсі. Виконував англомовну композицію "Час".

Зараз ви читаєте новину «Андрій Хливнюк прокоментував виступ О.Torvald на Євробаченні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі