пʼятниця, 17 квітня 2020 12:17

Alyona Alyona увійшла в 10-ку реперок світу

  Alyona Alyona красується з виделкою поряд із реперками топ-10
Alyona Alyona красується з виделкою поряд із реперками топ-10

Українську співачку Alyona Alyona назвали однією з найкращих реперок світу.
Увійшла до рейтингу німецького порталу Highsnobiety "10 жінок, які змінюють хіп-хоп гру прямо зараз".
"Завдяки соціальним мережам та інтернет-трансляціям, що частково демократизують музичну індустрію кількість зірок зростає. Особливо серед виконавиць репу. Та й саме визначення що таке хіп-хоп теж постійно змінюються, оскільки артисти змішують стилі з усього світу в нові, звуко-інноваційні гібриди.


В 2020 році як ніколи жанр означає менше, ніж талант. Пропоную оцінити нових не до оцінених виконавиць, яких варто додавати до свої плейлистів", - пише у вступній статті автор матеріалу Джейк Гелл. Поруч з артистами з Німеччини, Франції, Великої Британії, США німецький оглядач відзначив і українку Alyona Alyona.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нагородили перших лауреатів музичної премії YUNA-2020


"Альона Савраненко перш ніж стати зіркою репу продавала косметику, була вихователькою у дитячому садочку. В своїх кліпах вона катається на водному мотоциклі, за допомогою комп'ютерної анімації гуляє морським дном, збирає в кадрі друзів. Ці відео збирають мільйоні аудиторії в мережі. Що, ще раз доводить – класний реп може подолати мовні бар'єри", - відзначає Джейк Гелл.

Alyona Alyona дебютувала із кліпом "Рибки" у 2018-му. Пісня "Падло" в дуеті з Аліною Паш визнана, як "Кращий хіп-хоп хіт" премії "Юна-2020". На Youtube він набрав 1 995 061 перегляд.

Зараз ви читаєте новину «Alyona Alyona увійшла в 10-ку реперок світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі