Ексклюзиви
понеділок, 05 жовтня 2020 14:00

Alyona alyona переспівала "Дикі танці"

Alyona alyona переспівала "Дикі танці"
У "Диких танцях" alyona alyona з`являється на байку посеред Лос-Анджелеса, в центрі слему на рок-концерті та верхи на діжці. Фото: Instagram.

Реперка alyona alyona провела конкурс реміксів в Instagram. На одну з робіт зняла кліп. Це метал-версія пісні Руслани "Дикі танці", що перемогла на Євробаченні 2004-го.

"Був серед них один ремікс, який не переміг у конкурсі, проте дуже мені запам'ятався і прокачав. І ми вирішили його екранізувати і зняти таке фан-відео. Я щиро дякую за те, що ти відчув мою музику і пропустив її через себе. І в результаті маємо такий крутий трек!" - пише співачка під відео.

У "Диких танцях" alyona alyona з`являється на байку посеред Лос-Анджелеса, в центрі слему на рок-концерті та верхи на діжці.

Також виклала свою реакцію на перше прослуховування реміксу. "Неочікуванно ваще. Хоча знаєш, це конкурс біт-мейкерів, а хтось просто ввалив на гітарі. Треба ще головою мотилять, козу та байк. Це як трек до фільму якогось", - каже реперка.

Минулого місяця Alyona Alyona потрапила до переліку номінантів премії Європейського союзу The Music Moves Europe Talent Awards.

– Альона втілила те, що прийнято називати американською мрією, – каже реп-виконавець Андрій Фріл.

– Дівчина з селища підкорила країну. Її музика – на високому рівні. В Альони за плечима не один рік відточування флоу (ритм і швидкість читання в репі. – Країна). Це відчутно. Такого не вийде без практики. Це все одно, що перший раз стати перед мікрофоном і заспівати, як Фредді Мерк'юрі. Вона звертається до публіки, яка слухає реп і може зрозуміти техніку та рими. Її основний інструмент – це фастфлоу (дуже швидке читання. – Країна), викликає захоплення.

Зараз ви читаєте новину «Alyona alyona переспівала "Дикі танці"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі