середа, 26 квітня 2017 12:07

"Ялта - скарб радянського і російського мистецтва" - Ольга Кабо потрапила в чорний список

"Ялта - скарб радянського і російського мистецтва" - Ольга Кабо потрапила в чорний список
Ольга Кабо заперечує російську агресію Фото: Комсомольская правда

Російська актриса Ольга Кабо потрапила в чорний список українського сайту "Миротворець" за відвідування Криму.

Кабо звинувачують у незаконному перетині державного кордону України. Вона відвідувала міжнародний кінофестиваль Микити Михалкова "Євразійський міст", що пройшов у жовтні 2016 року в Криму.

"Ялта - це здавна центр кіноіндустрії Росії. Стільки артистів приїжджали сюди та із задоволенням знімалися в геніальних фільмах. Це скарб нашого радянського і російського мистецтва. Мені дуже приємно, що ці традиції за допомогою Микити Сергійовича Михалкова відновлюватимуться. Скоро ми приїжджатимемо сюди зніматися, отримувати задоволення, займатися творчістю, жити, любити", - заявляла Ольга Кабо

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російська актриса виступить у Харкові після гастролей анексованим Кримом

За версією сайту, Кабо заперечує російську агресію.

"Дуже страшно говорити про те, що зараз відбувається в Україні. Про ту жорстокість і агресію, з якою люди борються за владу. Люди руйнують міста і долі інших людей. Це зупинити можуть тільки мудрі люди. Сподіваюся, що в Росії є такі. Вірю в те, що наші дві держави прийдуть до спільного консенсусу і припинять цю страшну, вбивчу політику", - казала акторка.

Ольга Кабо у відеозверненні в рамках проекту телеканалу "1+1" "Україна єдина" у березні 2014 року висловила любов до України, виступала проти війни, закликала зберігати єдність країни. Одна з найвідоміших ролей акторки - Марі Туше в серіалі "Королева Марго".

Російський виконавець Олександр Миньков, який виступає під псевдонімом Олександр Маршал, внесений до бази злочинців українського центру "Миротворець".

Зараз ви читаєте новину «"Ялта - скарб радянського і російського мистецтва" - Ольга Кабо потрапила в чорний список». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі