середа, 21 липня 2021 00:46

Альмодовар представить у Венеції свій восьмий фільм із Пенелопою Крус

Альмодовар представить у Венеції свій восьмий фільм із Пенелопою Крус
Драма "Паралельні матері" режисера Педро Альмодовара відкриє 78-й Венеційський кінофестиваль. Фото: labiennale.org

78-й Венеційський міжнародний кінофестиваль пройде 1 — 11 вересня. Відкриється новою драмою іспанського режисера Педро Альмодовара "Паралельні матері".

Жаніс та Ана зустрічаються у лікарняній палаті під час пологів. Обидві самотні та завагітніли випадково. Одна середніх років та радіє дитині. Друга підліток та шкодує через вагітність. Між ними виникає дружба, за сюжетом.

Стрічку зняли під час карантину. Головні ролі у картині виконали іспанки Мілена Сміт та Пенелопа Крус. Остання знялася вже у 8 фільмах режисера.

Також на Венеційському кінофестивалі відбудеться прем`єра космічної фантастики "Дюна" канадця Дені Вільньова. Фільм заснований на однойменному романі американця Френка Герберта. Мав вийти у прокат ще минулого року.

У конкурсній програмі фестивалю покажуть біографічну драму "Спенсер" чилійця Пабло Ларрейна. Фільм про те, як британська принцеса Діана на початку 1990-х вирішила розлучитися з принцем Чарльзом. Головну роль у картині зіграла Крістен Стюарт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Героїня фільму "Титан" вагітніє від автомобіля

Педро Альмодовар — лауреат двох премії Оскар за фільми "Все про мою матір" та "Поговори з нею".

2019-го режисер отримав почесного нагороду Венеційського кінофестивалю — Золотого лева за внесок у кінематограф.

Зараз ви читаєте новину «Альмодовар представить у Венеції свій восьмий фільм із Пенелопою Крус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі