Ексклюзиви
вівторок, 18 жовтня 2011 10:43

Актор Валентин Гафт потрапив до кардіології у важкому стані

Актор Валентин Гафт потрапив до кардіології у важкому стані

Народний артист РРФСР Валентин Гафт госпіталізований в понеділок в НДІ швидкої допомоги імені Скліфосовського в Москві. Актор перебуває у важкому стані, повідомили у вівторок в довідковій медустанови.

"Увечері у нього була температура 36,5, вранці 36,9. Стан важкий", - сказав співрозмовник.

Гафт перебуває у відділенні кардіології, додали в НДІ Скліфосовського.

Раніше в театрі "Современник", де служить артист, повідомили, що спектакль "Сон Гафта, переказаний Віктюком" скасовано. Валентин Гафт у лікарні, але, за словами лікарів, жодної небезпеки для його життя немає.

Провідний актор театру "Современник" Валентин Гафт народився 2 вересня 1935 року в Москві, закінчив Школу-студію МХАТ.

Нагороджений Орденом "За заслуги перед Вітчизною" III ступеня, лауреат театральної премії К.С. Станіславського за внесок у розвиток акторського мистецтва, премії "Золотий Орел" за кращу чоловічу роль у фільмі "12" та інших нагород. На рахунку артиста більше ста робіт у кіно і десятки ролей в театрі.

У сьогоднішньому репертуарі Валентина Гафта - Лейзер в "Важких людях" Йосефа Бар-Йосефа, Він у виставі "Заєць love story" Миколи Коляди і одна з головних ролей у виставі за п'єсою, написаною ним самим - "Сон Гафта, переказаний Віктюком".

Зараз ви читаєте новину «Актор Валентин Гафт потрапив до кардіології у важкому стані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі