субота, 23 вересня 2017 21:45

Актор Горбунов представить альбом українських пісень

Актор Горбунов представить альбом українських пісень

Актор Олексій Горбунов завершує записувати свій перший україномовний музичний альбом "Травень". Створює його з музикантами гурту "Грусть пилота".
До пластинки включать 10 треків. Три народних і п'ять — авторства Василя Гонтарського, лідера гурту Вася Club. Він помер кілька років тому.

"У мене в гурті три людини, які працювали з Василем Гонтарським, - каже Олексій Горбунов. - Ми майже одночасно почали писати альбом і знімати фільм "Травень" з Віктором Прідуваловим. Сиділи після зйомок кліпу "Одинак" для групи "Антитіла" та за один день вирішили - знімати кіно. Потім дружина нашого барабанщика Сергія Недашковського Аня написала красиву пісню "Травень", яка дала назву альбому ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рекордна кількість українських фільмів вийшла в прокат


Вихід альбому, кліпу до головної пісні альбому і фільму "Травень" готують на жовтень - до дня народження Олексія Горбунова.

Олексій Горбунов грає пастора у фільмі за романом Сергія Жадана "Ворошиловград". Зйомки тривають у місті Старобільську на Луганщині.

Зараз ви читаєте новину «Актор Горбунов представить альбом українських пісень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі