Ексклюзиви
понеділок, 17 липня 2017 16:35

Активісти розповіли, як зустрінуть акторку-"колаборантку"

Активісти розповіли, як зустрінуть акторку-"колаборантку"
Екс-глава "Правого сектора " в Одесі Сергій Стерненко розповів, як зустрінуть "коллаборантку" Нонну Гришаєву Фото: В городе

Якщо російській актрисі Нонні Гришаєвій вдасться приїхати до Україну, активісти вийдуть на вулиці. А те, що зірка є уродженкою Одеси - сьогодні не має ніякого значення. Про це розповів місцевий активіст та екс-глава "Правого сектора" в Одесі Сергій Стерненко.

"Допуск осіб, які відвідували окуповані території, порушуючи правила перетину кордону, та здійснювали гастрольну діяльність усупереч закону України, - це виняток, ніж правило. Більшість таких людей дійсно не можуть потрапити до України, але деяким одиницям вдається", - розповів Стерненко "Обозревателю".

За словами активіста, якщо з якихось причин в їхньому числі опиниться і Гришаєва, приймуть спроби зірвати її виступ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка російського серіалу "Кухня" потрапила в списки злочінців

"Якщо виступ дійсно не скасують, якщо її пропустять до України, думаю, що ми приєднаємося до акції протесту", - додав Стерненко.

Не є виправданням для російської актриси в цый ситуації і те, що вона народилась в Одесі.

"Є закон України. Якщо людина його порушила, вона повинна за це відповісти. І не має значення, де вона народилася. Більш того, що цю людину можна вважати колаборантом, який прийняв російське громадянство", - підкреслив активіст.

Російська актриса і зірка телесеріалу "Татусеві дочки" Нона Гришаєва планує приїхати до Одеси, щоб зіграти у виставі "Варшавська мелодія".

Зараз ви читаєте новину «Активісти розповіли, як зустрінуть акторку-"колаборантку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі