вівторок, 06 березня 2018 11:21

Актор Жан Рено заговорив українською

Актор Жан Рено заговорив українською
Жан Рено (праворуч) приїхав на озеро Синевир для зйомок фільму. Фото: mukachevo.net

Французький актор Жан Рено, який приїхав до України на зйомки трилера "Останній крок", почав опановувати українську мову. Про це розповів менеджер готелю, в якому проживає зірка французького кіно, повідомляє сайт mukachevo.net.

"Коли Рено бачить мене, то здалеку махає рукою. Казав спочатку англійською Hallo, а тепер уже українською мовить "добрий день". А ще вивчив наше "дякую". Дуже гарно у нього це виходить. А мені трохи дивно, коли зірка такого рівня зі мною так привітно вітається", - розповів менеджер Костянтин Пилип.

Також він додав, що актор попросив прибрати годинник з його номера, бо він цокав і заважав йому спати. Але зробив це дуже ввічливо і кілька разів вибачився за своє прохання.

Жак Рено зупинився у одному з готелів біля озера Синевир на Закарпатті. Там проходять зйомки українсько-французької стрічки "Останній крок", у якій актор грає найманого вбивцю. Крім того, у фільмі зіграють українські актори Ігор Цишкевич, Маргарита Бурковська, Олег Карпенко та інші.

Режисером фільму став француз Фредерік Петіжан. Вихід картини у прокат запланували на 2019 рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український фільм про Донбас вийшов у прокат в США

Держкіно України надало фінансову підтримку на створення трилера "Останній крок". З державного бюджету виділили 21,6 млн грн. Загальний кошторис фільму складає 73,8 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Актор Жан Рено заговорив українською». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі