вівторок, 16 травня 2017 15:12

"Як ви нам це компенсуєте?" - фронтвумен The Hardkiss обурена забороною "ВКонтакте"

"Як ви нам це компенсуєте?" - фронтвумен The Hardkiss обурена забороною "ВКонтакте"
Фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна каже що "ВКонтакте" їхня головна платформа для просування

Фронтвумен українського гурту The Hardkiss Юлія Саніна обурена блокуванням російської соцмережі "ВКонтакте".

"У гурту The Hardkiss у "ВКонтакте" 310 тисяч підписників з усього світу. Кліп на українськомовний трек "Антарктида" "ВКонтакте" за добу набрав більш як мільйон переглядів, в той час, як у вельмишанованому мною Facebook український продукт і на 300 тисяч переглядів не підтримали. "ВКонтакте" - наша головна платформа для просування, яку ми будували багато років. Як ви нам це компенсуєте?! Транспортуєте різко всіх у Facebook?!", - обурюється Саніна.

А от продюсер Олена Мозгова навпаки підтримує таку ініціативу президента України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Заборонити середовище складно": ІТ-експерт оцінив блокування російських соцмереж

"Зі всіх рашинських інтернет-ресурсів вийшли з початком анексії Криму та окупації Донбасу. Тому для нас жодної несподіванки чи трагедії з цією забороною. Ще, будь ласка, виключіть всі телеканали їх, кордони закрийте, чи, хоча б візовий режим зробіть", - написала продюсер у своїй сторінці в Facebook.

15 травня президент Петро Порошенко продовжив санкції проти низки російських фізичних і юридичних осіб. Зокрема, санкції передбачають блокування доступу до соцмереж "ВКонтакте", "Одноклассники", "Яндекс", сайту Mail.ru та низки інших російських IT-компаній.

Зараз ви читаєте новину «"Як ви нам це компенсуєте?" - фронтвумен The Hardkiss обурена забороною "ВКонтакте"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі