четвер, 25 травня 2017 21:45

"Я повелася з ним не чесно. Та хто знав, що він наклада на себе руки" - "Поцілунок Беатріс"

"Я повелася з ним не чесно. Та хто знав, що він наклада на себе руки" - "Поцілунок Беатріс"
В головних ролях фільму "Поцілунок Беатріс" Катрін Деньов і Катрін Фро Фото: KINOafisha

На екрани українських кінотеатрів вийшла мелодрама "Поцілунок Беатріс" французького режисера Мартена Прово.

За сюжетом Клер - акушерка, яка присвятила все своє життя іншим людям. Вона переймається тим, що може так і не стати матір'ю. Її розмірене життя перевертається з появою Беатріс - мачухи, яка раптово втекла від Клер і її батька 30 років тому. Беатріс так само любить красиве життя і не любить обіцянок. Але вона повернулася, щоб попросити вибачення і допомоги. "Я знала, що повелася з ним не чесно. Та хто знав, що він наклада на себе руки", - каже Беатріс Клер про її батька.

"Героїні такі різні, але такі рідні. У мелодрамі Катрін Денев і Катрін Фро нагадують, як мало потрібно для гарного настрою, і якою цінною буває підтримка", - каже прес-аташе компанії "Артхаус трафік" Анастасія Сідельник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У першому бойовику про Джона Рембо загинуло всього чотири персонажі

В головних ролях - номінантка на "Оскар" Катрін Деньов і володарка двох премій "Сезар" Катрін Фро. Режисер Мартен Прово присвятив фільм акушерці, яка допомагала його матері під час пологів і врятувала йому життя.

Міжнародна прем'єра фільму пройшла у позаконкурсній програмі Берлінського кінофестивалю. Українські глядачі вперше оцінили мелодраму Мартена Прово в рамках допрем'єрних показів Французької весни.

В український прокат вийшла історична драма "Чужа молитва" режисера Ахтема Сеїтаблаєва.

Зараз ви читаєте новину «"Я повелася з ним не чесно. Та хто знав, що він наклада на себе руки" - "Поцілунок Беатріс"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі