понеділок, 21 серпня 2017 14:17

"А как же российские люди?" - Райкін зібрався на гастролі до Одеси

"А как же российские люди?" - Райкін зібрався на гастролі до Одеси
Російський актор театру і кіно Костянтин Райкін має намір виступити з творчим вечором в Одесі Фото: DonPress.com

Російський актор театру і кіно Костянтин Райкін має намір виступити з творчим вечором в Одесі. Про це говорять відповідні афіші в мережі. Користувачі соцмереж негативно поставилися до оголошеного візиту Райкіна. Поспішили обґрунтувати позицію.

Екс-лідер "Правого сектора" в Одесі Сергій Стерненко розмістив на сторінці у Facebook епізод з інтерв'ю артиста, де він зізнається, що радий так званому приєднанню Криму до Росії.

"Російські шовіністи ніяк не заспокояться. Продовжують спроби заробити на українцях. Навіть якщо вони відкрито підтримали війну проти нас. 17 листопада цього року в Українському театрі Одеси запланований виступ актора Костянтина Райкіна, громадянина Російської Федерації. Ця особа в червні 2014 року давала інтерв'ю, де заявила, що радіє незаконній окупації українського півострова Крим", - написав Стерненко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лоліта відмінила концерти в Криму

На згаданому відео Райкін зізнався, що радіє окупації півострова.

"Думаєте, я в якійсь частині своєї натури не радію, що Крим став тепер російський? Так радію, звичайно! Коли я дізнався, що ми взагалі не втручатимемося в справи України, коли там якісь почалися націоналістичні такі настрої, я перше, що подумав: "А як же російські люди? Як же російське місто Севастополь, який я так люблю?" - сказав Райкін.

Одесити негативно відреагували на запланований візит російського актора.

"І пруть, і пруть на українцях заробляти", "Женіть цих барбосів втришия! У них навіть не полова замість мізків - чистий маргарин", - обурюються в обговореннях.

Світлана Лобода відмінила концерт, який мав відбутися в Одесі 3 вересня. Організатори отримали від місцевих активістів повідомлення, що зірвуть виступ співачки.

Зараз ви читаєте новину «"А как же российские люди?" - Райкін зібрався на гастролі до Одеси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі