середа, 22 лютого 2017 16:30

8-річний хлопчик обійшов 4 тис. претендентів на роль у фільмі

8-річний хлопчик обійшов 4 тис. претендентів на роль у фільмі

Пригодницька мелодрама Ґарта Девіса "Лев" виходить в український прокат 2 березня. За сюжетом хлопчик із бідної індійської родини у 5-річному віці губиться на вокзалі і потрапляє до притулку. Звідти його усиновляє подружжя з Австралії. За 25 років, у дорослому віці, хлопчик вирішує знайти рідний дім. Намагається щось згадати, для пошуків використовує програму Google Earth. Фільм заснований на реальній історії Сару Брієрлі, описаній у його автобіографії "Довга дорога додому".

На роль маленького Сару кастинг-директори взяли 8-річного індійського хлопчика Санні Павара. Він не розмовляв англійською й ніколи раніше не знімався у кіно. Однак обійшов 4 тис. інших претендентів на роль. За словами преси, "талановитий акторський склад і життєствердна історія роблять фільм захопливою подорожжю, яка обходить усі жанрові кліше".

"Стрічка доводить нам одне – дорога додому іноді буває дуже довга і важка. У картині мінімум слів, багато великих планів, приголомшлива акторська гра і неймовірна музика", – каже оглядач Адам Кешер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водій автобуса пише вірші про сірники, гуляє з псом та п'є

Головну роль у фільмі виконав Дев Пател, відомий за ролями у фільмі Денні Бойла "Мільйонер із нетрів" і серіалі Skins. У стрічці грають лауреатка "Оскара" Ніколь Кідман і номінантка на премію Американської кіноакадемії Руні Мара.

Зараз ви читаєте новину «8-річний хлопчик обійшов 4 тис. претендентів на роль у фільмі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі