неділя, 07 січня 2018 15:30

5 ворожінь на Різдво, або як дізнатися свою долю

5 ворожінь на Різдво, або як дізнатися свою долю
Ворожіння на Різдво: 5 способів дізнатися майбутнє Фото: Будинок знань

Зимові свята – це один з найкращих періодів у році для ворожінь. Вважається, що в цей час свою долю можна передбачити дуже точно.

Gazeta.ua пропонує 5 різдвяних ворожінь.

Ворожіння про сімейне життя

Щоб дізнатися, яким буде сімейне життя, треба покласти на стіл різні речі, наприклад, молоток, ножиці, чарку, гроші. Потім підвести дівчину з зав'язаними очима до столу. До якого предмета доторкнеться, таким и буде майбутній чоловік. Якщо до чарки – значить п'яничкою, якщо до ножиців – значить, шевцем, якщо до молотка – майстром, якщо до грошей – багатієм.

Ворожіння на сходинках

Треба перераховувати сходинки, кажучи: вдівець, молодець, вдівець, молодець, і, дійшовши до останньої, подивитися, на якому слові зупинилися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Різдво в Києві: де можна відсвяткувати

Ворожіння на заміжжя

Треба підійти до вікон або дверей сусідів і прислухатися. І почуєте слово "сядь", це означає, що цього року не пощастить вийти заміж. А от слово "йди" означає, що цьогоріч дівчина стане дружиною.

Ворожіння перед сном

У багатьох ворожіннях суджений має прийти до дівчини уві сні. Наприклад, кладуть під подушку гребінець, кажучи: "Суджений-ряджений, до мене прийди, голівоньку причеши". Суджений приходить у сон і чеше дівчині голову.

Ворожіння на бажання

Треба загадати бажання і покликати кішку. Якщо вона переступить поріг кімнати лівою лапою, бажання збудеться. Якщо правою – не судилося.

Щоб вам не випало у ворожінні, пам'ятайте - хороше збудеться, а в погане не треба вірити, головне бути впевненим у своєму щасті.

Gazeta.ua пропонує підбірку картин, переглянувши яку кожен відчує дух Різдва.

Зараз ви читаєте новину «5 ворожінь на Різдво, або як дізнатися свою долю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі