Ексклюзиви
середа, 20 грудня 2017 19:46

5 артисток, які у кліпах показали Україні секс
19

Співачка Тіна Кароль випустила кліп "Я не перестану"
Фото: kp.ua
Співачка Тіна Кароль випустила кліп "Я не перестану"
Співачка Тіна Кароль випустила кліп "Я не перестану"
Співачка Alyosha  випустила кліп "На фоні Париж"
Співачка Alyosha  випустила кліп "На фоні Париж"

Gazeta.ua пропонує переглянути 5 найсексуальніших українських кліпів року, що минає.

Тіна Кароль - Я не перестану

Співачка випустила цей кліп і одночасно оголосила про всеукраїнський тур з 55 концертів в 35 містах. Фінальний концерт відбудеться 31 грудня в Палаці "Україна". Сам кліп - це концертний номер у програмі туру. Тіна в тілесній сукні, затягнутій шнурівкою та у червоних латексних чобітках танцює в компанії своїх клонів. Одна з особливостей співачки - непоказна сексуальність. Її важко побачити в кадрі хоча б напівоголеною. Натомість концентрує увагу на пристрасному погляді й червоних вустах.

Alyosha - На фоні Париж

Рік для співачки Альоші видався порівняно продуктивним. Вона випустила два кліпи: на пісню "Калина" та "На фоні Париж". Друга пісня з'явилася в мережі за кілька днів до офіційної прем'єри. Витік стався через неуважність дистриб'юторської компанії, яка вивантажила трек раніше обумовленого терміну. Протягом перших годин пісня поширилася на більш ніж 40 ресурсах. У відеороботі втілена ідея про безумовну любові, якій не страшні ні роки, ні погодні примхи. На відео співачка постає у прозорій сукні білого кольору в обіймах напівоголеного партнера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українців номінували на американську музичну премію

TAYANNA — Шкода

Таяна цьогоріч дебютувала на національному відборі до конкурсу Євробачення. Зарубіжні експерти прогнозували їй перемогу й можливість представляти Україну на конкурсі у Києві. Її обрало журі, глядачі обрали Меловіна, а виграли "Оторвальд". Та співачка швидко відновила сили та випустила відео, де її роздягає брутальний чоловік. А пізніше обоє ніжаться по усіх куточках квартири.

NIKITA - Несмілива

Солістка гурту Даша Астаф'єва зовсім скоро з'явиться на екранах країни в еротичній комедії "Свінгери", де демонструє білизну, перелазячи з балкона коханця. Та як співачка, вона випустила доволі цнотливий кліп у розрізі всієї творчості гурту "Нікіта". В ньому постає у образі Єви спокусниці, яка зібралася замолювати гріхи у монастирі. З одягу на Даші - лише напівпрозора сорочка, що демонструє апетитні форми зірки. Іноді Астаф'єва постає в чорному плащі, в якому спокусливо їсть яблуко. На знімальному майданчику Даші також склала компанію змія.

Марія Яремчук — Ти в мені є

Дочка легендарного співака Назарія Яремчука Марія цьогоріч порадувала шанувальників другою спільною відеороботи з режисером Аланом Бадоєвим. Кліп отримав нагороди в усіх номінаціях, в яких його висували на конкурс M1 Music Awards. Сюжет, що розгортається в кліпі, нагадує сакральний ритуал. За задумом режисера співачка напівоголена танцювала на піску, який просідав під ногами, поринала в бруд, боролася з хвилями.

Українська співачка Ані Лорак, яка в новорічну ніч розважатиме росіян, презентувала кліп "Новый бывший". Користувачі мережі помітили його подібність із недавнім відео Тіни Кароль "Я не перестану". Звинуватили виконавицю і режисера відео Алана Бадоєва в плагіаті.

Зараз ви читаєте новину «5 артисток, які у кліпах показали Україні секс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі