понеділок, 06 липня 2020 13:47

27-й Форум видавців відбудеться в онлайн-форматі

27-й Форум видавців відбудеться в онлайн-форматі
Фокусна тема цьогорічного фестивалю: "Перепис населення: знати, хто ми є". Фото: Форум видавців у Facebook

27-й Львівський міжнародний BookForum вперше відбудеться в онлайн-форматі.

Подія пройде 16-20 вересня 2020 року, повідомили організатори на сторінці в соцмережі.

Фокусна тема цьогорічного фестивалю - "Перепис населення: знати, хто ми є". 15 тематичних кластерів і спецпроєктів формуватимуть програму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фестиваль "Тиждень швейцарського кіно" стартує онлайн

На 27-му BookForum дискутуватимуть про те, як пандемія змінює наше життя, ритуали і звички, як світ переосмислює цінності. Перед якими викликами ми постаємо і як з ними впоратися, як гравцям культури виходити з кризи.

Організатори кажуть, що основним фокусом проєкту буде кожен із нас. Таким чином ми не тільки зможемо зрозуміти одне одного і всіх разом, а й як особистості спробуємо віднайти себе в цьому мінливому світі та зробити особливий перепис. Новий формат надасть можливість відвідати фестиваль тим, кому раніше не вдавалося приїхати до Львова, тож у всіх поціновувачів літератури буде можливість почути улюблених письменників у будь-якому куточку світу. Серед цьогорічних учасників — автори з України, 20 іноземних гостей із 15 країн на 4 континентах, лауреати та номінанти Букерівської та Гонкурівської премій, національних відборів читачів і критиків. Однією з головних подій стане трансляція "Ночі поезії" та музики нон-стоп за участі українських поетів і музикантів з усього світу.

16 год. тривав онлайн-марафон третього Міжнародного книжкового фестивалю Book Space. Відбувся 4-5 липня. Фестиваль ставить за мету розвивати інноваційні підходи в книжковій сфері, стимулювати використання нових технологій, аби українська видавнича справа наздогнала своїх європейських та американських колег.

Зараз ви читаєте новину «27-й Форум видавців відбудеться в онлайн-форматі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі