вівторок, 15 лютого 2022 15:29

16 лютого на всіх каналах транслюватимуть телемарафон єднання

16 лютого на всіх каналах транслюватимуть телемарафон єднання
Телемарафон пройде завтра з 8:00 до 10:00 ранку. Фото: Pexels

16 лютого на всіх каналах країни відбудеться телемарафон на тему єднання.

Про це повідомив міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко на пресконференції в Києві у вівторок.

"Буде цікавий телемарафон завтра з 8:00 до 10:00. Усі телеканали країни фактично мовитимуть однією картинкою. З 8:00 до 10:00 та з 19:00 до 22:00 ми побачимо різних спікерів, представників влади, лідерів громадської думки, волонтерів, які говоритимуть на тему єднання та на тему наративів, які нашу країну допомагають об'єднувати", - сказав міністр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вторгнення в Україну не буде ні 16, ні 17 лютого - Данілов

Кабмін доручив органам влади підняти Державний прапор на адміністративних будівлях у всіх населених пунктах 16 лютого. Уряд також розпорядився створити спільну інформаційну платформу стратегічної комунікації "UAразом" для інформування про безпекову ситуацію та діяльність державних органів із питань гарантування безпеки людей.

Президент Володимир Зеленський вирішив зробити 16 лютого Днем єднання. "Відповідний указ уже підписав. Цього дня ми вивісимо національні прапори, пов'яжемо синьо-жовті стрічки й покажемо всьому світу нашу єдність. У нас одне велике європейське прагнення", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «16 лютого на всіх каналах транслюватимуть телемарафон єднання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі