середа, 12 квітня 2017 14:01

12 днів без алкоголю: на час Євробачення пропонують ввести "сухий закон"

12 днів без алкоголю: на час Євробачення пропонують ввести "сухий закон"
Продаж алкогольних напоїв можуть обмежити на час проведення Євробачення. Фото: poradumo.pp.ua

Можуть обмежити продаж міцних алкогольних напоїв у столиці на час проведення пісенного конкурсу Євробачення-2017.

Про це на сторінці у Facebook повідомив депутат Київради Олександр Пабат.

"Від Києва знову хочуть обмежень на продаж міцних напоїв. Цього разу Національна поліція просить адміністрацію прийняти розпорядження "Про заборону реалізації пива (крім пива у пластиковій тарі), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, столових вин" до Євробачення", - написав депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євробачення-2017: з'явилося відео всіх учасників

Обмеження пропонують ввести з 4 по 15 травня на території "Євромістечка", що розміщуватиметься на Хрещатику. А також з 8-13 травня на території, прилеглій до Міжнародного виставкового центру, у якому проходитиме конкурс.

Міжнародний пісенний конкурс Євробачення-2017 відбудеться у Києві. Півфінали конкурсу заплановані на 9 і 11 травня, фінал - на 13 травня. Офіційна фан-зона Євробачення-2017 працюватиме на Хрещатику між вул. Богдана Хмельницького та Прорізною. Інші три фан-зони створять на Софійській площі, Поштовій площі та на Оболоні - в урочищі Наталка.

Зараз ви читаєте новину «12 днів без алкоголю: на час Євробачення пропонують ввести "сухий закон"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі