вівторок, 28 березня 2006 17:49

У університетах США почали вивчати порнографію

Деякі американські вузи включили до навчальної програми вивчення порнографічних коміксів і порнофільмів. Студенти учбових закладів без проблем можуть відвідувати курси з назвами – "Кіно і сексуальний акт", або "Сексуальність людини".

Професор Лінда Уїльямс, що викладає кіномистецтво в Університеті Берклі, зазначає, що була "зачарована хореографією брудних фільмів" початку 90-х років. Тому вона почала викладати новаторський курс про порнографічні фільми.

Вона розповідає студентам про Зігмунда Фрейда і Мішеля Фуко, говорить про душу, але вважає практичні заняття необхідною складовою частиною курсу. Професор Лора Кипніс, фахівець у царині засобів масової інформації, що викладає в Північно-західному університеті, підкреслює, що публікації у фривольних виданнях для сучасної людини означають не менше, ніж література Франсуа Рабле для європейців XVI століття. Адміністрація університетів займає обережну позицію. Як правило, керівництво вузів прагне не втручатися у зміст курсів, повідомляє Корреспонент.net.

Зараз ви читаєте новину «У університетах США почали вивчати порнографію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі