Ексклюзиви
понеділок, 03 вересня 2012 16:45

Одеські фотографи влаштували "сушку" фотографій
22

Фото: Фото: Євген Джумига

1 вересня в одеському дворику пройшла акція під назвою "Сушка". Фотографи з Одеси та гості міста спілкувалися й обмінювалися своїми фотографіями.

Спільно з одеситами - Вірою, Іллею, Юлією та іншими активістами, організацією заходу займалася ініціатор найпершої "Сушки", яка пройшла в Санкт-Петербурзі, Ольга Луветау.

Вона розповіла про те, як відбулася перша подібна акція:

"Насправді проект придумали досить давно. Першу сушку ми провели ще в травні 2011 року в Петербурзі. Це теж був приблизно такий же петербурзький дворик, але не такий крутий, у вас краще. Тоді прийшло приблизно стільки ж людей. Йшов дощ і дув вітер, фотографії відлітали, мокли. Але все одно було дуже гарно й душевно, було багато теплих люде".

"Відтоді, напевно, вже більше 70 сушок пройшло в різних містах і країнах планети Земля. Через тиждень буде сушка в Москві. Через два - в Лондоні", - продовжила Ольга.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рівнянки 1930-х носили французькі капелюшки

За умовами акції, кожен учасник повинен був принести з собою одну або декілька фотографій і повісити їх на білизняний мотузці за допомогою прищіпки. Протягом години люди вибирали вподобані фотографії та бронювали їх спеціальними стікерами зі своїми іменами. При цьому, кількість забраних фотографій не повинна було перевищувати число принесених із собою.

Охочих "посушити" свої фотографії виявилося значно більше, ніж планували організатори, тому довелося натягнути кілька додаткових мотузок. Учасників акції пригощали чаєм та солодощами, в тому числі і символом заходу - сушками.

Рівно о 17:17 під пісню Леоніда Утьосова "У Чорного моря" учасники заходу почали знімати заброньовані раніше фотографії. Вже через 15 хвилин мотузки виявилися практично порожніми. Сушка успішно завершилася

Зараз ви читаєте новину «Одеські фотографи влаштували "сушку" фотографій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі