понеділок, 20 лютого 2012 17:01

Канадський художник пише картини, які не відрізнити від фотографій
19

A Way Of Refreshment
Фото: Фото з сайту jasondegraaf.com
Archimedes' Principle
Bedlam
Tandem
Spirits Of Oisterwijk

Канадський художник Джейсон де Грааф (Jason de Graaf) працює в стилі гіперреалізму. Народився в 1971 році в Монреалі.  У 1993-1996 навчався мистецтву ілюстрації у Dawson College в Монреалі. З 2005 року де Грааф цілком присвятив себе живопису. Його роботи представлені у Plus One Gallery в Лондоні та Jacana Gallery у Ванкувері.

Пише акрилом на канвасі. Основні теми в його роботах - скло, посуд, фрукти, квіти. Часом важко повірити, що його творіння - картини, а не фографії. Його погляд називають "магічним реалізмом" у живописі завдяки грі з відстанню і світлом.

Сам Джейсон так говорить про свою творчість: "Хоча мої картини можуть здатися дуже фотореалістичними, але моя мета полягає не в тому, щоб відтворити або чітко задокументувати те, що я бачу власними очима. Моє основне бажання створити ілюзію глибини і сенс присутності, які часом дуже складно знайти на фотографії. Я використовую кольори та композиції інтуїтивно, наповнюю мої картини емоціями, настроєм і таємницею ".

 

Зараз ви читаєте новину «Канадський художник пише картини, які не відрізнити від фотографій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі