Суддя "Майстер шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом картопляних хашбраунів. Ці хрусткі млинці готує за лічені хвилини. Шеф-кухар запозичив рецепт з американської кухні, де його використовують для сніданків. Так роблять і в закладах фастфуду.
Про це пише Ектор Хіменес-Браво в Інстаграм.
"Картопляний хешбраун смачніший, ніж в McDonald's. Усього декілька інгредієнтів та мінімум часу. Ви ласуватимете хешбрауном швидше, ніж до Вас доїде кур'єр", - запевнив Ектор Хіменес-Браво.
Інгредієнти:
4 картоплини
4 шматочки сиру
3 ч. л. солі
6 ст. л. кукурудзяного крохмалю
2 ст. л. олії
сухий часник
Приготування:
Картоплю подрібнити ножем на маленькі кубики. Викласти на пательню з олією, додати сіль, сухий часник, перець, обсмажте.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секрети бургера: соковиті котлети від експертки Тетяни Литвинової
Зняти з плити. Покласти картоплю в миску з крохмалем. Перемішати.
Розкачати тісто на квадрат і розділити на чотири частини. Викласти скибочки сиру, з'єднати половинки.
Обсмажити з двох сторін до золотої скоринки.
Сезон молодої картоплі в розпалі. Тому, прийшов час діставати з кулінарних книг найкращі рецепти. Одним з найпопулярніших вважають відварну картоплю з кропом і часником. Попри те, що картопля не менш смачна та апетитна в запеченому вигляді.
Коментарі