Соєвий сир тофу є незамінним для вегетаріанців. Він поповнює запаси амінокислот, заліза, кальцію та інших мікроелементів. Ті покращують роботу серцево-судинної і нервової системи. Зміцнюють імунітет та знижують ризик виникнення каменів у жовчному міхурі.
Головна відмінність тофу від інших сирів у тому, що його білок легко засвоюється. Він не містить тваринного жиру, який є джерелом поганого холестерину.
Тофу містить фітоестрогени ізофлавони, які мають структуру, аналогічну до жіночого гормону естрогену. Тому знижують ризик раку молочної залози і полегшують симптоми клімаксу.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 помилок, які ми робимо, коли готуємо каву
Тофу продається на вагу або в герметичних контейнерах. Вони не потребують охолодження до тих пір, поки не будуть відкриті.
Після відкриття упаковки сир необхідно промити, залити водою і зберігати в холодильнику. Щоб зберегти тофу свіжим протягом тижня, воду слід часто міняти.
Твердий тофу найкраще підходить для випічки та гриля, а м'який - соусів, десертів і заправок для салатів.
Переваг у курячого м'яса багато, але споживачів хвилює питання - наскільки воно безпечне. Вирощування курей на птахофабриках асоціюється зі згодовуванням їм гормонів та антибіотиків разом з комбікормом. Також ходять чутки, що перед продажем будь-яке м'ясо, в тому числі і курку, накачують водою для збільшення маси.
Щоб перевірити це, незалежний Центр Експертиз "ТЕСТ"вирішив провести порівняльні тести курячого філе.
Коментарі