
На сніданок українці доволі часто готують омлет. Але за цим рецептом таку страву спробуєте вперше.
Іспанський шеф-кухар Ферран Адріа пропонує посмажити омлет з чипсами за лічені хвилини.
Чипси додають страві насиченого смаку, тому солити додатково вже не потрібно.
Для аромату можна додати чорний мелений перець, дрібно нарізану зелену цибулю, і твердий натертий сир.
Бажано брати чипси з цілих шматочків картоплі, а не пресованої картопляної маси.
Омлет з картопляними чипсами по-іспанськи
Інгредієнти:
7−8 великих яєць
115 г картопляних чипсів
2 ст. л. оливкової олії
Сіль і чорний перець, для подачі (за бажанням)
Як приготувати
Розбийте яйця в глибоку миску, перемішайте до однорідної маси та білого кольору.
Висипте до яєць картопляні чипси і добре перемішайте.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пишний омлет ніколи "не впаде", якщо додати один інгредієнт
Розігрійте сковорідку з олією та смажте під кришкою близько 2 хвилин.
Щоб приготувати торт-омлет, не потрібно особливих умінь. Якщо маєте міксер та плиту, то все у вас вийде з першого разу.
Для цієї оригінальної японської страви потрібні лише свіжі яйця. Торт-омлет можна їсти як теплим, так і холодним.
Коментарі