Суддя "МастерШеф. Професіонали-3" Ольга Мартиновська поділилася порадами з випікання нормандського тарту. Цей відкритий яблучний десерт готується легко і виглядає апетитно.
"Нормандія - це про яблука, кальвадос відповідно і молоко. Такий саме і тарт. Для основи візьміть пісочне тісто товщиною пять міліметрів. Усе скласти у форму діаметром 26 сантиметрів і спекти з начинкою", - пояснила Ольга Мартиновська.
Про це написала у своєму Інстаграм.
Інгредієнти:
5 яблук
1 лимон
4 яйця
100 г цукру
50 г мигдалевоі пудри
50 мл кальвадосу
250 мл сметани
Приготування:
Поділити яблуко на 8 частин. Їх залити холодною водою з лимонним соком, щоб не окислились і не потемніли. Тим часом розкачати тісто.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переможниця "Майстер шефа" показала, як легко приготувати чизкейк
Для крему збити яйця, цукор, мигдалеву пудру, кальвадос та сметану. Це викласти на тісто, посипати корицею та мигдалевимм пелюстками.
Випікати 40 хв. при 180С.
Відомий український шеф-кухар та суддя проекту "МастерШеф" Володимир Ярославський закликає готувати самостійно шоколадні цукерки. Рецепт простий. Їх можна зберігати в холодильнику до 2 тижнів.
Коментарі