




М'ясна нарізка доречна на будь-якому святі. Її можна покласти в красиву упаковку і подарувати близькій людині чи колезі. Такий презент буде не тільки апетитними, а й ефектними. Щоб вгадати смак, можна додати шматки овочів, фруктів, горіхів і зелені.
Для прикраси можна використовувати листя салату,петрушку, пір'я зеленої цибулі, кріп, розмарин, шпинат, селеру, м'яту або руколу.
Також стильно виглядає в коробці віски чи вино. Їх вибирають вже за смаком.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На заздрість усім: незвичайні способи нафарширувати яйця
Лосось - ідеальна риба для експериментів. Вона завжди виходить смачною, але з різними присмаками. Вони залежать від овочів та приправ.
Головний принцип на кухні - не боятися додавати щось нове. Інакше одноманітність набридне. Цікавим виходить запечений лосось під соусом. На гарнір піде салат з апельсином.
Коментарі