Закуски мають бути на кожному святковому столі. Щоб не готувати банальних страв, можна нафарширувати яйця різними начинками.
Тоді Ви по-новому відкриєте смак цієї закуски. Кожен обов'язково знайде для себе щось особливо смачне.
Спочатку зварити яйця без кришки на сильному вогні 8-10 хв. Залити їх в холодною водою на хвилин . Так вони легше чиститимуться.
Яйця з крабовими паличками
ІНГРЕДІЄНТИ
10 яєць
10 крабових паличок
3 ст. л. майонезу
ПРИГОТУВАННЯ
Яйця відварити і розрізати навпіл. Жовтки вийняти, розім'яти виделкою. Крабові палички натерти на дрібній тертці, з'єднати з жовтками, майонезом.
Нафарширувати, прикрасити петрушкою і червоною ікрою.
Яйця зі шпротами і сиром
ІНГРЕДІЄНТИ
10 яєць
150 г шпротів
100 г твердого сиру
ПРИГОТУВАННЯ
Жовтки вийняти і розім'яти виделкою. Зі шпротів злити рідину, видалити хвостики, розім'яти виделкою.
Сир натерти на середній тертці, змішати з жовтками і шпротами. Кріп дрібно порізати, додати до фаршу. Посолити, поперчити. Нафарширувати сумішшю яйця.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На заздрість усім: як здивувати гостей яскравою нарізкою
Яйця з шинкою та сиром
ІНГРЕДІЄНТИ
6 яєць
100 г шинки
2 ст. л. тертого твердого сиру
1 ст. л. майонезу
пучок зеленої цибулі
ПРИГОТУВАННЯ
Яйця відварити, почистити, розрізати половинками. Жовтки вийняти, додати до них майонез, сіль, перець і розтерти виделкою.
Шинку і зелену цибулю дрібно порізати, змішати з жовтками і сиром.
Яйця нафарширувати, прикрасити петрушкою.
Сирна дошка – це досконала пропозиція як для дружньої компанії, так і для романтичної вечері. Сир відмінно поєднується з джемами, гірчицею, сухофруктами, медом, горіхами і вином.
Можна зробити акцент на різноманітності або створити тематичну сирну тарілку. Кількість сирів на дошці повинна бути непарною: 3,5,7 і тут дуже важливо не переборщити з кількістю, як поданих сортів так і розмірами шматочків сиру.
Коментарі