Курячі нагетси дуже популярна закуска, яку під силу зробити кожному. Це шматки соковитого філе в паніровці, обсмажені на сковороді або у фритюрі до хрусткої золотистої скоринки.
Рецепт закуски може бути менш калорійним, якщо запекти нагетси у духовці.
Інгредієнти:
400 г курячих грудок
склянка панірувальних сухарів
2 яйця
3 ст. л борошна
Приготування:
Куряче м'ясо порізати смужками або невеликими шматками. Збити яйця в мисці зі спеціями, в окрему миску насипати борошно.
Смужки обкачати в борошні, потім - в яйце та панірувальні сухарі. Обсмажити нагетси на сковороді до готовності.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ароматна фарширована качка на свята: 3 види начинок
Принцип панірування курятини аналогічний, але заготовку потрібно запекти в духовці.
Розігріти духовку до 200 градусів. Нагетси викладіть на деко, вкрите пергаментом. Запікати 30 хв. до готовності.
З курячого філе також готують відомий салат "Цезар". При цьому кожен кухар готує його по-своєму, замінюючи одні інгредієнти іншими. У страву кладуть як м'ясо, так і морепродукти. В традиційний рецепт входить: пармезан, куряче філе, яйця, помідори, листя салату, сухарики та соус.
Коментарі