середа, 01 лютого 2017 17:14

Холодному сирнику додає смаку ром

Холодному сирнику додає смаку ром
Фото: tinasweetandtasty.blogspot.com

Десерт з сиркової маси є легким сніданком для тих, хто дотримується здорового способу життя.

Його рецепт публікує kobieta.pl.

Інгредієнти:

натуральна сиркова маса - 6 шт. по 150 г

ромові прянощі - 50 г

порошок стевії - 4-6 ложок

желатин - 2-3 упаковки

сік з малини або чорної смородини - кілька чайних ложок

молоко - 100 мл.

вода - 3/4 склянки

фрукти для декорації

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міні-чізкейки готують за 10 хвилин

Приготування:

У молоко кидаємо 2/3 однієї упаковки желатину. Сиркову масу, яка до того зберігалася в теплі, кладемо до миски. Додаємо ромові прянощі та порошок стевії. Перемішуємо. Помішуючи, додаємо желатин. Викладаємо готову масу до тортовниці та залишаємо застигати.

Решту желатину розчиняємо в воді. Додаємо сік. Чекаємо, щоб охололо до кімнатної температури та поливаємо сир. Коли застигне - викладаємо зверху фрукти.

Зараз ви читаєте новину «Холодному сирнику додає смаку ром». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути