Десерт з сиркової маси є легким сніданком для тих, хто дотримується здорового способу життя.
Його рецепт публікує kobieta.pl.
Інгредієнти:
натуральна сиркова маса - 6 шт. по 150 г
ромові прянощі - 50 г
порошок стевії - 4-6 ложок
желатин - 2-3 упаковки
сік з малини або чорної смородини - кілька чайних ложок
молоко - 100 мл.
вода - 3/4 склянки
фрукти для декорації
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міні-чізкейки готують за 10 хвилин
Приготування:
У молоко кидаємо 2/3 однієї упаковки желатину. Сиркову масу, яка до того зберігалася в теплі, кладемо до миски. Додаємо ромові прянощі та порошок стевії. Перемішуємо. Помішуючи, додаємо желатин. Викладаємо готову масу до тортовниці та залишаємо застигати.
Решту желатину розчиняємо в воді. Додаємо сік. Чекаємо, щоб охололо до кімнатної температури та поливаємо сир. Коли застигне - викладаємо зверху фрукти.
Коментарі