Спагеті є універсальним продуктом. Що в них не додай виходить смачно. В сезон кабачків з ними варто приготувати спагеті. Страва ситна, з яскравим запахом та пікантним смаком. Її гармонічно доповнює запах запах сиру та його хрустка скоринка.
Інгредієнти:
250 г спагетті
2 цукіні
1 цибулина
50 г пармезану
2 яйця
сіль перець
оливкова олія
Приготування:
Цукіні помити і нарізати тонкими, довгими стрічками.
Цибулину дрібно порізати.
Спагеті відварити у підсоленій воді до напівготовності.
Цукіні з цибулею обсмажити в оливковій олії 2-3 хв. Посолити
Яйця збити з тертим пармезаном.
Влити яєчну суміш в гарячі спагеті, швидко перемішати. Спагетті повинні бути дуже гарячими, щоб яйце приготувалося від їх температури.
Додати обсмажені з цибулею цукіні, перемішати.
Читайте також: Італійський делікатес готується зі звичних українських продуктів
Подати, посипавши тертим пармезаном і свіжомеленим чорним перцем
Коментарі