пʼятниця, 12 лютого 2021 10:12

Апетитний сніданок: як приготувати тонкі млинці

Апетитний сніданок: як приготувати тонкі млинці
Час приготування 30 хвилин. Фото: vkusreceptov.ru

Млинці - універсальна страва, яку можна подавати в будь-який час незалежно від приводу. Їх смакують із медом, згущеним молоком, джемом, шоколадом. Загортають й не солодкі начинки: гриби, картоплю, м'ясний фарш, капусту та сир.

Інгредієнти:

молоко - 300 мл

яйця - 2 шт.

борошно - 200-250 г

олія - 1 ст. л.

цукор - 30 г

сіль - 2 г

Приготування:

Збити яйця в піну. Додати цукор, сіль, олію та змішати. Влити тепле молоко. Всипати половину борошна та збити, повторити ще раз, поки не зникнуть грудочки. Тісто вилити на розігріту сковорідку. Смажити млинці з обох боків по кілька хвилин. Подати із будь-якою начинкою за смаком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Здивувати коханих: 3 святкові страви у формі серця до Дня Валентина

Марокканські млинці відрізняються від українських тим, що готуються з додаванням манної крупи. Завдяки ажурним дірочкам, які утворюються в результаті додавання дріжджів - страва має оригінальний вигляд. Подають зі збитими вершками.

Зараз ви читаєте новину «Апетитний сніданок: як приготувати тонкі млинці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути