Млинці - універсальна страва, яку можна подавати в будь-який час незалежно від приводу. Їх смакують із медом, згущеним молоком, джемом, шоколадом. Загортають й не солодкі начинки: гриби, картоплю, м'ясний фарш, капусту та сир.
Інгредієнти:
молоко - 300 мл
яйця - 2 шт.
борошно - 200-250 г
олія - 1 ст. л.
цукор - 30 г
сіль - 2 г
Приготування:
Збити яйця в піну. Додати цукор, сіль, олію та змішати. Влити тепле молоко. Всипати половину борошна та збити, повторити ще раз, поки не зникнуть грудочки. Тісто вилити на розігріту сковорідку. Смажити млинці з обох боків по кілька хвилин. Подати із будь-якою начинкою за смаком.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Здивувати коханих: 3 святкові страви у формі серця до Дня Валентина
Марокканські млинці відрізняються від українських тим, що готуються з додаванням манної крупи. Завдяки ажурним дірочкам, які утворюються в результаті додавання дріжджів - страва має оригінальний вигляд. Подають зі збитими вершками.
Коментарі